söndag 1 april 2012

Listan V 13 - Prima Liv i Uppsala

Listan är tillbaka efter ett litet uppehåll. Höjdaren den här veckan, en kusinträff i Uppsala med stor pocketkomik. Dessutom lite fotboll och ett jävla snöoväder. Betygskriterier: Bandmaskotar.

Coolaste bandmaskoten är och förblir enligt HårdrockarPappan Motörheads Snaggletooth, inte minst på grund av namnet. (War-Pig förekommer också.) Den får sålunda ge namn åt veckans toppbetyg. Mellanbetyget går sen inte till Eddie, tyvärr. DIO:s hornprydda Murray förtjänar platsen bättre. Lika cool som de två ovanstående är väl desvörre inte Helloweens Jack O´Lantern. En jävla grönsak som trallspeed-tyskarna en gång om året dessutom delar med en massa inredningskrams i form av servetter, pappmuggar och girlanger.

Nu kör vi.

VECKANS SNAGGLETOOTH
Familjen Hårdrocks resa till släktingarna i Uppsala. Det är alltid lika kul när Tommy Gösta och Vince Folke får chans att träffa någon av sina distansboende kusiner. Den här gången Liv som är kusinen på mödernet så att säga. HårdrockarPappan gjorde dessutom en trevlig upptäckt i svågerns och svägerskans bokhylla. Människor som det varit synd om av Kalle Lind. Fantastisk komik och bitande samhällsanalys i samma förpackning. Kolla in nu.

VECKANS MURRAY
Idag är det blott åtta dagar tills Falkenbergs FF tar emot Umeå hemma i årets Superetta. Tre poäng där måste anses som ett absolut krav. Nu jävlar gäller det att visa att man hör hemma i toppen. Varberg och Halmstad måste distanseras.

VECKANS JACK O LANTERN
Snön. Försvinn ditt äckliga as. NU!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar