söndag 9 oktober 2011

Listan, v 40 - Bagis och Bröderna Bajs


Okej, det har blivit dags att lista den gångna veckans toppar och dalar hos Familjen Hårdrock. Precis som förra veckan har jag en lite annorlunda betygsskala. Den här gången illustreras betygen av de fyra akterna på The Big 4-galan på Ullevi i somras.

Bottengrejen får bli veckans Megadeth, eftersom det giget var obegripligt dåligt. Mellangrejen blir veckans Slayer och toppgrejen blir således veckans Metallica. Sen blir det en liten bonusgrej, "Veckans lilla lustighet", som illustreras av Anthrax-giget, för det kändes faktiskt som en plojgrej, mer än nåt annat. Åtminstone från tv-soffan, där jag kollade in konserten.

Nu kör vi:

VECKANS METALLICA
Det måste trots allt bli Bagis-besöket som redan avhandlats i bloggen, i det här inlägget. Ett trevligt avbrott i vardagen, som även ledde till att besöksfrekvensen här på bloggen gick upp ordentligt, sedan mr Bagis själv, Anders Engström, länkat hit från sin Bagis-blogg. Välkommen till Reimers för ett återbesök, Pella och Anders.

VECKANS SLAYER
Att Falkenbergs FF i alla fall fick med sig en pinne i måndagens möte med Hammarby. Nu väntar GIF Sundsvall i viktig hemmamatch. Nästa år blir det Varbergs BoIS och Halmstad BK som sällskap i Superettan - om vi fixar kontraktet.

VECKANS MEGADETH
Mörkret, som för var kväll sänker sig allt tidigare över vårt land. Och idag var det inte ens 4 grader när jag kollade termometern på morgonen. Golvvärme på i badrummet.

VECKANS ANTHRAX
Scenen: Vince Folke sitter på toa, när HårdrockarPappan kommer in i badrummet bärandes på en illaluktande Tommy Gösta.
Vince Folke: "Pappa, nu när jag sitter här och du kommer med Gösta, så är vi bröderna Bajs."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar