söndag 4 december 2011

Listan V 48 - En smäll av revbensspjäll


Väntan är över. Söndagkvällen är här, och med den veckans lista. Den här veckan hämtar vi betygssymbolerna från skiv-aktuella Rammsteins digna låtskatt.

Toppbetyget får heta Du Hast, jag har alltid gillat tvetydigheten i refrängen. Mellanbetyget får heta Benzin, eftersom det är Vince Folkes favorit. Och bottenbetyget är självklart Amerika. Hur tänkte man där egentligen?

Nog svamlat, här kommer listan.

VECKANS DU HAST
Öl-kväll med Love i fredags. Vi var så oerhört värda den. 18.00 bänkade vi oss på Southside vid Zinken tillsammans med cirka 150 bandysupportrar, eftersom Bajen hade hemmamatch ett stenkast bort. Men det gjorde inget. Bandysupportrar är förmodligen världens trevligaste idrottsbesökare. Vi blev sittande i sju öl, en Steak and ale-paj och en portion revben. Lite kaffe och whiskey blev det visst också. Sedan var vi färdiga. Men det var mycket trevligt.

VECKANS BENZIN
Göstas Kiss-body. Den är faktiskt brutalt cool, som ni kan se den på bilden ovan. Flickan till vänster är kusin Liv, kanske den kusin i vårt land som är mest Metal av alla.

VECKANS AMERIKA
Hade jag vetat att man blir så sjukt trött, och till och med får ont i huvudet, av revbenen på Southside, hade jag beställt in någon annan mat. Fast enligt Love fick man tydligen lika ont i skallen av pajen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar