söndag 13 november 2011

Listan V.45 - Kungsmakrillar be ware


Söndaaaaaag.
Listaaaaaaaaaaaa!

Jajamen. Och den här veckan lånar vi våra betygssymboler från de tre trummisar som genom åren innehaft rätten att kalla sig Kiss-medlemmar.

Toppbetyget får, kanske lite överraskande för många, heta Eric Carr. Jag tycker fan att han var en både bättre och coolare trummis än Peter Criss någonsin var. Dessutom var hans rävsminkning den snyggaste krigsmålningen av dem alla (Ace Frehleys givetvis undantagen.) I senaste numret av Sweden Rock Magazine, bjuder man på en stor Eric Carr-special. Missa inte den. Mellanbetyget får sålunda heta Peter Criss. Originalet. Vad mer kan man säga? Likväl har han alltid varit den av originalmedlemmarna som jag har svårast för. Lite av en gnällröv om jag ska vara ärlig. Bottenbetyget blir självklart Eric Singer. Går man med på att sminka upp sig som the Cat, utan att var the Cat, då har man inte mycket självaktning.

Nog snackat. Nu till listan:

VECKANS ERIC CARR
Alla veckans sköna surfstunder på olika resesajter. På ön Ko Bulon i Thailand kan man tydligen för en knapp hundring få åka med en båt och fiska kungsmakrill. En snubbe hade fått en på 5 kilo. Snart är det HårdrockarPappans tur. Så. Jävla. Metal.

VECKANS PETER CRISS
Att Tommy Gösta fyllde 1 år i torsdags. Visst är det härligt att ungarna växer, och visst är det roligt med kalas. Men samtidigt är det så jävla ångestfyllt att tiden bara flyger iväg. Grattis hur som helst lilla älskling.

VECKANS ERIC SINGER
Att jag hostade blod i onsdags morse, var tvungen att åka in och lungröntga mig och därmed missade årets Tidskriftsgala, på Stockholm Waterfront. Byggnadsarbetaren var nominerad till två priser: Årets bästa webb, och till Årets Journalist genom vår duktiga arbetsrättsreporter Jenny Berggren. Inga priser dock. FAAAN. Nu är hostan bättre. Förmodligen var det ett sönderhostat blodkärl som orsakade blodvitet. Jag kan tala om att hosta blod på riktigt, inte alls känns lika coolt som när man ser Gene Simmons göra det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar