söndag 16 oktober 2011

Listan, v 41 - Nu laddar vi för Super-Superettan


Dags för listan mina vänner. Tre punkter ur den gångna veckan som betygssätts som toppen, ljummet och botten. Betygssymbolerna den här veckan utgörs av de tre sångarna i Iron Maiden. Toppbetyget får epitetet Paul Di Anno (klart coolast även om han bara sjöng på två plattor), ljummet-betyget benämns Bruce Dickinson (presentation överflödig), och botten blir sålunda Blaze Bayley. (En och annan kanske vänder sig mot detta, jag har förstått att Bayley nått lite kultstatus i vissa kretsar, men för mig är han en parentes.)

Okej, vi kör.

VECKANS PAUL DI ANNO
Att Falkenbergs FF äntligen fixat nytt kontrakt i Superettan. I går tog man 3 överraskande pinnar mot Degerfors och det räckte för att saken skulle vara biff. Samma dag slog ärkefienden Varbergs BoIS Sylvia i Söderettan och är därmed klart för Superettan. Lägg där till att Halmstad BK faller ner från Allsvenskan och vi har tre bittra fiender i samma serie. Vilken Super-Superettan att se fram emot nästa år. Slaget om Halland kan börja.

VECKANS BRUCE DICKINSON
Min löpning. Jag har bloggat om den förut. Nu börjar det sakta gå åt rätt håll igen. Två riktigt bra pass, måndag och torsdag. I går däremot, riktig seg på långrundan 13,7 kilometer. Men som sagt, två bra pass är två fler än veckan före.

VECKANS BLAZE BAYLEY
Att Vince Folkes blivande danslärare bröt foten innan terminen ens hann börja. Alla lektioner inställda. Vi får hoppas på ett snabbt tillfrisknande.

Ha en fortsatt trevlig helg.

Alla eders tillgivne
HårdrockarPappan

2 kommentarer:

  1. Har du hört någon av Blaze Bayleys soloalbum? Mycket bättre än allt han hade gjorde med Maiden, även fast du inte gillade honom i Maiden så är den värda att kolla in. Ett tips, sök på youtube på Blaze Bayley - Stare At The Sun och Blaze Bayley - Meant To Be.

    SvaraRadera
  2. Ska givetvis kolla in detta. Sen är det ju inte så att Blaze helt saknar kvaliteter. Det är bara det att i ett band med så mycket historia som Maiden, blir hans betydelse knappt mätbar.

    SvaraRadera