söndag 11 mars 2012

Listan V 10 - Senap vad jag saknat dig

Första veckolistan efter uppehållet. En välsmakande anrättning med lax och senap. Betygen sätts med hjälp av klassiska elgitarrer.

Det här med gitarrmodeller kan ju dryftas och bråkas om när som helst, hur länge som helst. Mitt toppbetyg heter den här veckan Les Paul, i mitt tyckte den mest fulländade av alla gitarrmodeller. (Vi pratar bara utseende här. Mikrofoner och annan prestanda begriper sig HP inte på, och det har aldrig intresserat honom.) Medelbetyget lånar namn från en annan vacker Gibson, nämligen ES 335:an, (Dregens gura). Bottenbetyget frontas också av Gibson, och den hiskeliga Reverse Flying V, (bilden). Vilket monstrum det är.

Nu kör vi.

VECKANS GIBSON LES PAUL
Att vara hemma i Sverige igen efter två månader i Asien känns lite tomt. Att liksom ha en så fantastisk grej bakom sig. Men några uppsidor finns ju också. Som senap, och ugnsbakad lax på rotsaksbädd. Thaikäk i all ära, men vissa smaker från den kalla delen av världen saknar man efter ett tag.

VECKANS ES 335
Motörhead-vinet. Det var inte alls illasmakande. Men för 119 spänn hade jag hoppats på lite mer.

VECKANS REVERSE FLYING V
Det är möjligt att våren närmar sig. Och det är säkert skönt för många att snön är borta. Men det hjälper inte. 5 grader celsius är för lite, när man de senaste veckorna varit van vid 35. Alldeles för lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar