fredag 21 oktober 2011

HP-bloggens allra första intäktMed risk för att betraktas som sell out, känner jag mig tvungen att redovisa den allra första intäkt som HårdrockarPappans blogg genererat. Strumporna på bilden fick jag av min kära syster Agneta, när hon var här med sin yngste grabb Melker i början på veckan. Läs mer om det besöket här.

Syrran tyckte att HårdrockarPappan skulle ha såna här på sina fossingar. Visst är det fina strumpor. Som tack får jag väl ge min syster en hårdrocks-karaktär.

Eftersom vår gemensamma mor fick aliaset Kirk Hammet får Agneta bli ... Lars Ulrich. Inte bara för att hon precis som Ulrich en gång bytt en lovande karriär mot en annan (Ulrich var ju en gång i tiden en av Danmarks bästa tennislirare, syrran var lärare, men bytte till sjuksyrra). Nej Agneta är också den i vår familj som utvecklats mest som människa de senaste två decennierna.

Ulrich var en gång en av metal-världens mest utpräglade terrier-personligheter. På samma sätt var syrran som tonåring en av de mer lynniga personer jag känt, (en egenskap ärvd av sin mormor). Men det var då det. Numer sitter hon trygg på sitt podium och håller sin 4/4-takt stadig som en sten, när andra i familjen (inga namn) understundom låter adrenalinet styra över eftertanken.

***

Söndagen närmar sig. Ny lista med andra ord. Nu gäller det att hitta på bra betygskriterier. Förslag mottages tacksamt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar