lördag 20 augusti 2011

Familjen hårdrock återförenas med kräftskiva


Minns ni när tidningen OKEJ på 1980-talet bjöd Mötley Crüe på kräftskiva. Om inte så kan ni kolla här. I kväll har hela familjen hårdrock haft en liknande tillställning, om än inte riktigt lika vild.

Vince Folke och HårdrockarPappan hjälptes åt att koka kräftspad redan igår morse (se bild), och under natten hade de röda små kinesiska monstren legat till sig i sörjan så pass att de nu i kväll blivit alldeles delikata. Åtminstone enligt HårdrockarPappan och Nikki Sofie Sixx. Vince Folke bet i en kräftstjärt och försäkrade att han tyckte den var jättegod. Den blev emellertid liggande orörd på fatet under resten av kvällen. Tommy Gösta Lee fick inte äta några kräftor eftersom hans njurar inte fixar saltet så bra ännu. Nästa år får han till fullo invigas i denna märkliga nordiska rit.

I övrigt bjöd dagen på en riktig metal-safari, när familjen hårdrock tog en loj promenad runt Hornstull. På Apoteket Hjärtat stod Close Up-magasines Gudfader Robban Becirovic med familj. Och när familjen därefter gick neråt Hornsbruksgatan mot Bergsunds Strand stod Crash Diets utmärkte sångare Simon Cruz i en port och rökte. Han hade elektrikerbrallorna på sig, men jag vet inte om han återgått till denna profession på senare tid. När HårdrockarPappan intervjuade honom i fjol våras var det musik på heltid som gällde.

Nu ligger i alla fall Vince Folke och Tommy Gösta och sussar sött i sina sängar. Nikki Sofie och HårdrockarPappan njuter av sensommarkvällen på balkongen.

Ha det bäst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar