tisdag 16 augusti 2011

En dag som Anvil


Även Vince Folke Neil har nu börjat ägna sig åt sitt, under hösten pågående, solo-projekt. Det vill säga förskolan Sagan. Det betydde lite tidigare uppstigning än vanligt. Tyvärr har Tommy Gösta Lee anammat rock n roll-tiden 05.00 AM på ett lite motvalls sätt, vilket gjorde att HårdrockarPappan inte fick sova ens till den önskade tiden 06.50. Till skillnad mot vanliga rockstjärnor vaknar Tommy Gösta vid den tiden och börjar dricka (välling), istället för att, som brukligt är i sleaze-kretsar, sluta dricka och gå och lägga sig.

Men det var ändå lugnt. Teet var slut så jag hade en bra ursäkt för att dricka kaffe till frukost och det gav en bra skjuts.

Det var kul att återse Folkes kompisar och lärare. Den nya, Åsa, verkar också laddad inför terminen. Och när vi lämnat vår frontman där återstod alltså endast en liten duo i bästa Anvil-stil, bestående av HP och Tommy Gösta. Och precis som för Anvil de senaste 25 åren var det inte direkt nåt rock n roll-liv idag. Snarare fokus på tvätt och städning innan den lycklig återföreningen med Vince Folke som ni ser på bilden.

Nu ska jag kolla min jobbmejl och se om jag fått några spännande plattor. Det har varit alldeles för lite lyssnande på nya plattor på sista tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar