tisdag 22 november 2011

Så vi gjorde ett flygplan i stället


Det är Hotter than Hell och fever achin´ in my heart från morgon till kväll just nu. Och det är inte för att vi lysnnar på någon av alla tusentals Best of Kiss-plattor som förgiftar vår planet. Nej, det är bara Tommy Gösta som är sjuk.

Bacillerna i vår familj är nu inne i en rundgångs-loop som skulle ha skrämt slag på Jimi Hendrix i vilket extranummer som helst. I förra veckan var det HårdrockarPappan som var krasslig, nu är det Tommy Gösta som snörvlar, har feber och gråter. Då är det inte heller så lätt att vara den där kreativa, närvarande pappan åt en (ännu så länge)kärnfrisk 5-åring.

När vi äntligen fått Tommy Gösta att sova var det tänkt att vi skulle bygga klossborg och ha fajt mellan Playmobile-riddarna och Gormitisarna. Men det brann inne, för innan vi ens hann få rustningarna på riddarna hade TG fått en snorhost-attack och vaknat. Sen var han omöjlig att söva om.

Till slut satte vi i alla fall Tommy Gösta i bärsele. Där fick han gnugga sin slemmiga nos mot HP:s Mohammed Ali-tischa medan Vince Folke och HP byggde det modellplan som demonstreras på bilden. Fräscht va? (Planet alltså, inte slemnosen.)

***

Lite coolt var det också att Vince Folke fick en blåsa på tummen av att ha övat på Ukelelen lite för länge. Trots smärtan var han ganska glad, eftersom HP sagt att det där så småningom skulle bli en hård valk, något som utmärker alla riktiga gitarrister.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar