söndag 3 juni 2012

Listan V. 22 - En epok är till ända - en ny tar vid

Lite vemod idag på veckans lista. Men samtidigt en blick mot en löftesrik framtid. Vince Folke fick ros och diplom som tack för sin tid hos lokatterna på Sagans dagis. Och sen besökte han sin blivande skola.

VECKANS HIT
Att vår äldste son, Folke, nu blivit så stor att han för första gången fick göra ett besök på Högalidsskolan, det plugg som är tänkt att bli hans under de kommande 10 åren (hisnande tanke). Hela familjen Hårdrock var med när Folke i fredags upplevde sitt första upprop och under en och en halv timme fick känna på hur det var att vara skolelev. Några dagar tidigare hade han fått en ros och ett diplom för sin tid hos lokatterna på Sagans förskola. HårdrockarPappan tycker inte det var längesedan han satte fjällrävenryggsäcken på sin äldste och skickade honom till första dagen på dagis.

VECKANS MITT
Att Nikki Sofie och HP har bokat en lööööv-weekend på hotell. Vi åker inte så långt dock. Bara till Clarion vid Skanstull. Längtar redan till frukosten.

VECKANS SHIT
Visst, tjackar man bil i Stockholm får man kanske tåla leken. Men saaatan vad folk bär sig åt i trafiken i den här stan. Män blir inte till barn när de sätter sig bakom ratten, de blir till hundar. Ouppfostrade kamphundar. Patetiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar