söndag 6 maj 2012

Listan V. 18 - Jaaaaa! En till kusin

Veckans lista är tillbaka. Delvis i ny skepnad, men i allt väsentligt sig ganska lik. Bäst den här veckan: Att Vince Folke och Tommy Gösta fick ännu en kusin.

Nytt med listan är att vi från och med nu kör med fasta betygsbenämningar: Veckans Hit, Veckans Mitt och Veckans Shit. Inga krystade hårdrocksassociationer längre alltså, utan raka riff.

One, two, a one two three four ..!

VECKANS HIT
Vince Folke och Tommy Gösta har nu inte tre utan fyra kusiner. I veckan slog storken till och förlänade lillkusin Liv med en lillebror. Stort grattis från familjen Hårdrock så klart. I skrivande stund har Hårdrockarpappan ingen information om namnval. Men jag antar att det lutar åt Ozzy. Det gör det väl för dom allra flesta föräldrar.

VECKANS MITT
Efter senaste debaclet med spårbunden kollektivtrafik försöker nu familjen familjen Hårdrock bli med bil. (Tre fjärdedelar av familjen Hårdrock missade tåget till Falkenberg på grund av vagnfel på tunnelbanans röda linje. 900 spänn för nya biljetter och ett förstört tisdagshumör kostade det.) Just nu lutar vi åt någon form av Volkswagen kombi. Kanske inte så jävla metal. Förutom möjligen att bagaget rymmer en hel del instrument och stärkare för den som skulle vara i behov av det.

VECKANS SHIT
Att Falkenbergs FF är på kvalplats i Superettan efter fem spelade matcher. Det är för JÄVLA dåligt helt enkelt.

VECKANS TWITT (en liten extrabubblare som kommer dyka upp då och då.)
Att hårdrocksbandet Badmouth nu följer mig på Twitter. Gör det du också genom att klicka på gadgeten till höger på sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar